Primarul municipiului Giurgiu invitat la conferinţa internaţională privind rezultatele proiectului BRAINS

Primarul municipiului Giurgiu invitat la conferinţa internaţională privind rezultatele proiectului BRAINS

Aşa cum a fost anunţat, primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu a participat vineri, 14 decembrie la o conferinţă internaţională privind rezultatele proiectului BRAINS – Studiu privind identitatea zonei de vecinătate româno-bulgare. Evenimentul a avut loc la Hotel Sud şi a reunit participanţi atât din partea română cât şi din partea bulgară.

În cadrul conferinţei a fost prezentat şi un proiect realizat de Primăria Giurgiu în colaborare cu Primăria din Ruse şi care a avut ca rezultat realizarea unui plan general de dezvoltare pe termen lung. Pe marginea acestui subiect, edilul municipiului a vorbit despre cât este de importantă dezvoltarea întregii regiuni şi realizarea profilului investiţional al zonei.

Întâlnirea a continuat prin prezentarea rezultatelor proiectului BRAINS dar şi a documentelor strategice editate. Proiectul are ca parteneri Academia de Studii Economice din Bucureşti, prin Centrul BRIE Giurgiu şi Universitatea „Anghel Kancev” din Ruse, prin Centrul BRIE Ruse. Prin acest proiect se doreşte promovarea unei identităţi integrate a zonei de frontieră româno-bulgare, pe baza unui studiu interdisciplinar al zonei.

Ultima modificare: 15.12.2012 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Programul manifestărilor cultural artistice dedicate sărbătorilor de iarnă 2012, continuă

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.